Luc Van Acker Photography

I Am The Band

I am the Band

Peter is absoluut perfect voor deze fotoshoot – hij is een uniek getalenteerde persoon met de zeldzame vaardigheid om moeiteloos meerdere instrumenten te bespelen en gemakkelijk in elke rol kan stappen met empathie en gratie. I Am The Band is een echt uniek concept dat de opmerkelijke talenten van één persoon tentoonstelt, die de mogelijkheid heeft om in zijn eentje een hele band te creëren – van de muzikanten tot de leadzanger en daarbuiten. Bekijk zeker de adembenemende finale foto hieronder, maar niet voordat je geniet van enkele prachtige individuele shots die de ongelooflijke veelzijdigheid en talent van Peter laten zien.

De samenstelling van de foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram