Luc Van Acker Photography

Marijntje Low Key

Marijntje met hoed

Marijntje kwam voor een low key fotosessie.

Low key fotografie is een bijzonder krachtige fotografiestijl waarin donkere tonen en dramatische beelden centraal staan. Het gebruik van schaduw en weinig licht zorgt voor een mysterieus en intrigerend effect in de foto’s. Deze stijl is vooral populair in portretfotografie, omdat het de essentie van de geportretteerde persoon op een diepgaande en intense manier vastlegt. Door het spel van licht en schaduw ontstaat er een ongelooflijk krachtig en meeslepend effect, waardoor de kijker als het ware het verhaal achter de persoon op de foto kan voelen en ervaren. Kortom, low key fotografie is een ware kunstvorm die een verhaal vertelt zonder woorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram